Servicii

         În cadrul societăţii se execută:

- partea de proiectare - realizare program de broderie în sistem informatic: în funcţie de tipul broderiei şi materia primă folosită. Se pleacă de la un desen, după care este necesară conceperea unui program realizat în funcţie de dimensiunea broderiei şi suportul pe care se realizează. De multe ori pentru acelaşi logo, programul diferă, dacă este realizat pe diverse tipuri de țesătură, t-shirt, sau piele;

- realizare serii zero pentru broderii în vederea certificării calităţii şi conformităţii broderiei de către client;

- producţia de broderie de serie;

- livrarea comenziilor

- servicii postlivrare: păstrarea în condiţii de confidenţialitate a programelor pentru comenzi ulterioare şi servicii conexe pentru producţia publicitară (confecţii articole textile publicitare, aplicare de embleme prin coasere).

        Societatea este specializată în realizarea de broderii de toate stilurile, pe toate tipurile de suport pentru orice cantitate de la o bucată la serie mare.

        Pentru ofertă, vă rugăm să ne trimiteți un model, o imagine, desen sau siglă intr-un format .cdr, .jpeg, bmp, etc. (preferabil vectorial, dar nu obligatoriu), iar noi il vom converti în broderie prin programul mașinii de brodat. În cel mai scurt timp posibil revenim cu oferta de preț.

        Vă putem arăta cum se prezintă broderia în diverse combinații de culori ale aței și/sau materialului suport înainte de realizare, un lucru ce vă ajută în alegerea dvs.                      

        Pentru orice alte detalii și nelămuriri privind acest serviciu contactându-ne vă vom elucida  pentru rezolvarea problemei privind acest serviciu.

        Punând accent pe calitatea produselor și promptitudinea cu care răspundem solicitarilor dumneavoastră suntem siguri că veți fi multumiți de serviciile noastre.

        Oferim personalizare prin broderie  a articolelor textile pentru  unitățile de producție/servicii și pentru activitatea de marketing în vederea comunicării și creșterii imaginii mărcii clienților noștrii.

       Serviciile de broderie oferite acoperă urmatoarea gamă :

 1. Broderie pentru: spitale, cabinete medicale, saloane de cosmetică și întreținere corporală, centre SPA- realizăm personalizarea, echipamentelor de lucru din materiale textile (halate medicale, halate de baie, prosoape, asternuturi de pat, etc), în domeniul medical/ cosmetică și întreținere corporală, SPA, prin broderie directă pe produs sau prin ecusoane brodate pentru: spitale, clinici, cabinete  medicale/stomatologice, farmacii, saloane de cosmetică și întreținere corporala, centre SPA, etc.

 2. Broderie pentru: salopete și echipamente de lucru- pe orice componentă a  echipamentului de lucru pe suport textil/piele sau ecusoane brodate.

 3. Broderie pe echipamente textile din domeniul hotelier/horeca: fețe de masă, șervețele, naproane,  prosoape, halate etc

 4. Broderie pentru obiecte promoționale- efectuăm broderii pe suport textil și piele pe obiecte promoționale (cantitate minimă 10 bucati) ca: tricouri brodate, șepci brodate, cravate brodate,  ecusoane brodate, hanorace brodate, veste brodate, etc.

 5. Ecusoane și embleme școlare brodate / aplicabile pe suport textil- pentru imaginea firmei pe care o reprezentați sau a  școlii unde învață copii d-voastră producem ecusoane/embleme brodate aplicabile, cu denumirea instituției de învățământ sau matricole școlare.

 6. Personalizare prin brodare pentru diverse mărturii de la evenimentele din viața d-voastră: nuntă, botez, revederea după o anumită perioadă a unui eveniment din viață, etc.- O nuntă pregătită până la ultimul detaliu cu o perinuță personalizată  pentru verighetele duse în fața altarului, batiste personalizate pentru legământul sfânt din ziua nunții,  saculeți personalizați cu lavandă,  capace textile personalizate pentru borcane cu miere, gem, etc -toate în culorile ținutei care se potrivește cu tine. 

Copyright Brodconf SRL 2016
Web design Arad, Webdesign Arad