Despre noi

          SC BRODCONF SRL este o adresă  de notat pentru cei ce își doresc promovarea de calitate a imaginii pe suport  textil, o  alegere de neegalat, o calitate garantată și în plus  prețuri atractive pentru produsele textile personalizate. Toate acestea sunt însoțite de consilierea specialiștilor experți  în personalizarea pe suport textil sau piele. Atenția acordată  personalizării prin broderia care reprezintă imaginea clientului nostru este motivul principal pentru care de la înființare,  din  2003, suntem prezenți  pe piață.

        SC BRODCONF SRL, vă întâmpină în orașul PECICA, județul ARAD, în partea de vest a ROMÂNIEI.

        Aici, veți găsi o gamă diversă de produse textile personalizabile,  pentru toate bugetele. Experiența și calitatea solicitată de către clienți de renume (NA PALI SAS, EIDER SAS, TRW AUTOMOTIVE SRL, KEY SAFTY SYSTEMS, UTA SA-ARED, ALBER HOLDING SRL ETC) au făcut ca BRODCONF SRL să fie o adresă recomandată pentru persoanele juridice (sau fizice) care își promovează  imaginea  prin calitate.

        Legătura cu producătorii certificați,  competența în toate etapele de fabricație a textilelor  personalizate  și adausuri comerciale mici, ne permit oferim produse, cu durată de viață  mai mare comparativ cu societățile concurente, la cel mai bun preț.

        Obiectivul nostru, pentru  echipamentul de lucru personalizat, comercializat de SC BRODCONF SRL este să satisfacem așteptărilor clienților în ceea ce privește imaginea  lor,  precum și satisfacerea   așteptărilor  salariaților acestora. Salariații clienților sunt ambasadorii intreprinderii lor. Ei poartă imaginea societății pe care o reprezintă. De comun acord asupra modului  de  reprezentare a identității vizuale a clientului, echipa noastră își pune profesionalismul la dispoziția acestuia, însoțindu-l de a lungul procesului de dezvoltare și creație a prodului textil personalizat.  Grație structurii și utilajelor,  suntem interlocutorii adaptați nevoilor clienților. Le putem oferi o gamă largă de produse textile care se pot personaliza la cerere.

        Pentru a vă ghida în alegerea dumneavoastră, agenții de vânzari  vă ascultă prin telefon sau la sediul societății, pentru a vă ajuta și a vă oferi produsul personalizat care se potrivește cel mai bine brandu-lui și bugetului dumneavoastră.

        Personalizarea  produselor textile o putem face în cadrul societății  prin: broderie sau transfer.

        Broderia este  un sistem de decorare a produsului  textil  cu un motiv  plat sau în relief, executat cu diverse tipuri de ață, paiete sau șnur, de diferite culori. Are avantajul că: are rezistență mare la spâlare ceea ce ii conferă  o durată de viață mare (de obicei, aceasta este aceeași cu a produsului textil ), are rezistență  mare la spălare și imagine calitativă.

        Transferul  este o tehnică de personalizare a produselor  textile ce oferă  o redare excepțională a imaginii simple, cu un cost mai scăzut, dar nu pe toate tipurile de îmbrăcaminte.(Sunt exceptate fleece-urile, tricotajele și cele din lănâ). Are rezistență  la spălare, dar durata de viață, în general,  e mai scăzută decât a produsului  textil.

        Calitatea produselor și a serviciilor  care vâ sunt oferite, este  cerfificatâ  prin sistemul de management al calității ISO 9001:2015- pe care SC BRODCONF SRL  l-a implementat și îl menține.  

        Activitatea desfășurată de către SC BRODCONF SRL a fost încununată  de  următoarele trofee:

-2011-Diplomă de merit pentru reprezentarea unei idei de afaceri în cadrul evenimentului “Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor"-ARAD 2011-organizat de BTL DESIGN

-2013-Trofeul de partener de 10 ani alături de noi –din partea SC SIR-TEX SRL

-2015-Locul 1, în cadrul ediției a XXII-Topul firmelor, pentru rezultatele obtinute în anul financiar 2014-organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului  Arad

-2015-Trofeul de excelență, în cadrul ediției a XXII-Topul firmelor, pentru clasarea în ultimii cinci ani consecutivi pe unul dintre primele trei locuri în TOPUL FIRMELOR- organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului  Arad

      


Copyright Brodconf SRL 2016
Web design Arad, Webdesign Arad