Despre noi


          Societatea BRODCONF SRL, înfiinţată în anul 2003,  produce broderii de calitate folosind procedee de digitizare personalizată la standarde superioare concentrându-se pe satisfacţia clientului, excelenţă artistică, preţuri competitive şi termene de execuţie cât mai scurte.

Având angajaţi specialişti în domeniul textile şi broderie, societatea pune accentul pe calitatea lucrării şi pe micile detalii care fac diferenţa, pentru a oferi clienţilor un produs finit de calitate. Aceste aspecte ne-au adus în atenţia unor mari companii internaţionale producătoare de textile, dar am primit şi recomandări din partea clienţilor locali producători de confecţii. Pentru a schimba aspectul produselor în conformitate cu tendinţele modei angajaţii SC BRODCONF SRL oferă servicii de consultanţă, proiectare şi creare broderii.

          Pentru promovarea turismului prin tradiţiile sau portul popular naţional, societatea realizează broderii pe costume naţionale pentru ansambluri folclorice sau pentru producătorii care comercializează portul naţional românesc.

BRODCONF SRL activează în domeniul securității și siguranței în muncă avănd ca domeniu principal de activitate, comercializarea și personalizarea echipamentelor de protectie și lucru.

Piaţa publicitară e în plină dezvoltare, Întreprinderile de producţie, reţelele comerciale, instituţiile medicale, companiile de electricitate, de construcţii au nevoie de echipament de lucru, serviciile de marketing au nevoie de promovarea produselor, ori chiar partidele politice au nevoie de produse personalizate pentru câmpaniile electorale.

Ne-am aventurat într-un domeniu foarte strict, în care încrederea și precizia sunt indispensabile.

Am dorit, înca de la început, să ne adresăm tuturor companiilor ce au nevoie de echipamente de protecția muncii pentru angajatii lor, să venim cu informații complete despre echipamentele oferite, să răspundem prompt tuturor solicitărilor și nu în ultimul rănd să oferim prețuri competitive și echipamente de calitate superioară pentru a avea garanția protecției optime la locul de muncă.

Securitatea muncii este mai mult decât un factor determinant al funcționalității unei afaceri – noi știm că ea protejează, înainte de toate, sănătatea și viața angajaților!

Suntem dedicați îmbunătățirii constante a produselor comercializate, urmârind inovațiile din domeniu și încurajăm un raport sănătos între calitate și preț.

Au avut încredere în noi:

         Instituții publice: Poliția, Poliția de Frontieră, Primăriile, SMURD, IGSU, Pompieri, Poliția Locala Arad

         Pază și protecție: Morar Pază și Protecție, Arcons Security, Top Security

         Medical: Medlife Genesis, Clinica Stomatologica Ayadent

         Sport: CSM Judo Arad, Katana Arad, UTA, Baschet Club Arad 

         Hotelărie/Horeca: Hotel Leon, Hotel Phoenix, Hotel Arieș, Taverna Pecicană

         Intreprinderi cu obiect de activitate de producție: TRW Automotive Safety SRL, Lingemann Beschaffungs Systeme SRL, Key Safty Systems SRL, Bos Automotive SRL,  BioFarmland SRL

         Textile și industria modei: Amatex SRL, Moda SA, Arieșul Conf SA

         Logistică și transporturi:LPX Trans SRL, Polach Logistic&Transport SRL

         Clienți externi a căror beneficiari finali ai produselor sunt nume de marcă de pe piața europeană: ESCADA, QUIKSILVER, LACOSTE, ARMANI, TOMMY HILFIGER, DE LA MODE, SANETTA, AUSTRALIAN, REPLY, BAKER, NARA CAMICIA.


                    Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro, www.inforegio.ro, facebook.com/inforegio.ro


Copyright Brodconf SRL 2016
Web design Arad, Webdesign Arad