Broderie

       Broderia oferă o nota de calitate mesajului pe care doriți să-l comunicați clienților proiectelor dumneavoastră. Aceasta își păstrează aspectul și densitatea după sute de spălări, ceea ce îi conferă durabilitate imaginii produsului în timpul purtării.

        Prețurile  broderiei normale pentru 1000 împunsături cu 1 culoare sunt următoarele:

Cantitate (număr de bucăti)Preț/bucată (EUR)
10-1000,15
101-5000,12
501-10000.10
1001-50000,08
peste 50000,06

Cursul EUR utilizat,  este cursul BNR de la data facturării.

   Serviciile de broderie oferite acoperă urmatoarea gamă :

 1. Broderie pentru: spitale, cabinete medicale, saloane de cosmetică și întreținere corporală, centre SPA- realizăm personalizarea, echipamentelor de lucru din materiale textile (halate medicale, halate de baie, prosoape, așternuturi de pat, etc), în domeniul medical/ cosmetică și întreținere corporală, SPA, prin broderie directă pe produs sau prin ecusoane brodate pentru: spitale, clinici, cabinete  medicale/stomatologice, farmacii, saloane de cosmetică și întreținere corporala, centre SPA, etc.

 2. Broderie pentru: șalopete și echipamente de lucru- pe orice componentă a echipamentului de lucru pe suport textil/piele sau ecusoane brodate.

 3. Broderie pe echipamente textile din domeniul hotelier/horeca: fețe de masă, șervețele, naproane,  prosoape, halate, etc

 4. Broderie pentru obiecte promoționale- efectuăm broderii pe suport textil și piele, pe obiecte promoționale (cantitate minimă 10 bucăți) ca: tricouri brodate, șepci brodate, cravate brodate,  ecusoane brodate, hanorace brodate, veste brodate, etc.

 5. Ecusoane și embleme școlare brodate / aplicabile pe suport textil- pentru imaginea firmei pe care o reprezentați sau a  școlii unde învață copii d-voastră producem ecusoane/embleme brodate aplicabile, cu denumirea instituției de învățământ sau matricole școlare.

 6. Personalizare prin brodare  pe diverse mărturii de la evenimentele din viața d-voastră: nuntă, botez, revederea după o anumită perioadă a unui eveniment din viață, etc.- O nuntă pregătită până la ultimul detaliu cu o perinuță personalizată  pentru verighetele duse în fața altarului, batiste personalizate pentru legământul sfânt din ziua nunții, săculeți personalizați cu lavandă,  capace textile personalizate pentru borcane cu miere, gem, etc -toate în culorile ținutei care se potrivește cu tine.Copyright Brodconf SRL 2016
Web design Arad, Webdesign Arad